De ouderraad stelt zich voor:

Sylvia Koornneef (voorzitter), moeder van Joost in groep 3

Norbert de Zeeuw (penningmeester), vader van Jelte (groep 5) en Stella (groep 1)

Eline van Bruggen - de Zeeuw de moeder van Dana (groep 8), Isa en Esmee (groep 6)

Petra van Meerendonk, moeder van Bram en Daan in groep 5

Yvonne van der Stelt, de moeder van Lisanne (groep 8), Julian (groep 6) en Rosalie (groep 2)

Angela de Wit, moeder van Lars in groep 6

Nieuwe ouders

U bent op zoek naar een school voor uw zoon/ dochter, maak dan een afspraak en kom langs om een indruk te krijgen van de school, stel uw vragen, kijk in de groepen en neem uw zoon/ dochter gerust mee.
Heeft u al besloten en u wilt uw kind inschrijven op Het Talent, maak dan hiervoor een afspraak. Het enige dat u mee moet nemen is het BSN-nummer van uw zoon/ dochter.
Is uw kind 3 jaar en 10 maanden, dan kan hij/zij al enkele dagdelen komen wennen.